Рецензія на монографію «Міжнародний трансфер високих технологій та національна безпека: тенденції, виклики, перспективи» - Tirto, Teofilo (Економічні горизонти, 2019)
Рецензія дається на монографію «Міжнародний трансфер високих технологій та національна безпека: тенденції, виклики, перспективи», яка стосується проблем політики забезпечення національної безпеки на основі інновацій. В монографії розглянуто широкий спектр актуальних проблем міжнародного трансферу високих технологій та їх впливу на розвиток національної економіки. Особлива увага надається стратегічним аспектам розвитку високотехнологічних секторів національної інноваційної системи в умовах глобалізації інновацій. Для викладачів, аспірантів і студентів економічних та технічних спеціальностей вищих навчальних закладів, а також широкого кола читачів, яких цікавлять проблеми забезпечення національної безпеки та управління інноваційним розвитком в умовах глобалізації