ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НЕЗВИЧАЙНИХ ВИДІВ ТУРИЗМУ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ НА ПРИКЛАДІ ВІЙСЬКОВОГО ТУРИЗМУ - Малярчук, Наталія М.; Чирва, Ольга Г. (Економічні горизонти, 2022)
Метою статті є визначення державних заходів щодо формування механізму забезпечення формування якості освіти у закладах вищої освіти. Методи. В ході дослідження використано загальнонаукові методи та підходи, системний підхід, загальнологічні методи дослідження (аналіз, синтез, узагальнення, порівняння), діалектичний метод, метод пізнання, метод об’єктивності, Розглянуто питання щодо доцільності розвитку військового туризму під час військово-політичного протистояння та після закінчення російсько-української війни. В умовах сьогодення під час воєнного стану в Україні доцільно робити осмислення розвитку туристичної сфери в ролі суспільного, економічного та соціально атрактора. Питання, пов’язані із визначенням проблем та перспектив розвитку військового туризму є перспективними та потребують подальшого дослідження.