ПОТЕНЦІАЛ МАРКЕТИНГУ В УПРАВЛІННІ ІННОВАЦІЙНИМИ ПРОЦЕСАМИ - Павловська, Ірина; Хурдей, Вікторія; Міщенко, Дмитро; Дронова, Тетяна; Плескун, Інна (Економічні горизонти, 2023)
Стаття присвячена дослідженню ролі маркетингового потенціалу в управлінні інноваційними процесами. Представлено складові рівні маркетингового потенціалу – ресурсний, аспектний, дивізійний, методичний, конкретизуючий. Також представлено складові розширеної вартісної оцінки потенціалу маркетингу, що містять в собі активи маркетингової діяльності та гудвіл. Зроблено висновок про те, що сучасний інноваційний процес передбачає маркетинговий супровід усіх учасників – від творців продукту до споживачів.