УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ АДАПТАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ З ПОЗИЦІЇ НЕЙРОМЕНЕДЖМЕНТУ - Лемещук, Руслан (Економічні горизонти, 2024)
В статті відображено результати досліджень перспектив використання нейроменеджменту як наукового підходу в адаптації нових працівників. Сформовано перелік внутрішніх бар’єрів, які можуть заважати працівникові успішно адаптуватися до нових умов, та розроблено практичні рекомендації щодо подолання цих бар’єрів з позиції нейроменеджменту. Досліджено важливі аспекти для підвищення ефективності процесу адаптації, як усунення невизначеності, створення першого позитивного досвіду роботи та безпечного середовища, забезпечення балансу адаптаційних активностей. Обґрунтовано доцільність використання нейроменеджменту в адаптації персоналу.