ФОРМУВАННЯ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ НА ОСНОВІ ВИБОРУ ІНСТРУМЕНТІВ ЦИФРОВОГО МАРКЕТИНГУ - Климанський, Вадим (Економічні горизонти, 2025)
У статті досліджується ефективність використання інструментів цифрового маркетингу через оптимізацію та визначення приорітетних бізнес-процесів. Створено схеми основних бізнес-процесів на прикладі вебсайтів електронної комерції для демонстрації ефекту від визначення цільових та ефективних інструментів цифрового маркетингу, а також розширення та оптимізації існуючих бізнес-процесів. Розглянуто найбільш поширені інструменти цифрового маркетингу які використовуються переважною більшістю вебсайтів. На прикладі діючого бізнесу відображено фокусування змін у бізнес-процесах