МЕТОД АДАПТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ ПІДПРИЄМСТВА - Шандова, Наталія; Сидорук, Павло; Парфьонов, Владислав (Економічні горизонти, 2025)
Стаття присвячена теоретико-методологічним аспектам системного підходу до управління економічною безпекою підприємств. Проведено систематизацію методів та інструментів, що забезпечують комплексний аналіз і розробку управлінських рішень щодо управління економічною безпекою підприємства. Обґрунтовано доцільність використання інтегрованого методу адаптивного управління економічною безпекою підприємства, який поєднує класичні інструменти управління з новітніми технологіями, що дозволять підприємствам реагувати на поточні загрози та прогнозувати можливі ризики економічною безпекою