МАРКЕТИНГОВІ СТРАТЕГІЇ ПРОСУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ У ЦИФРОВУ ЕПОХУ - Поворознюк, Інна (Економічні горизонти, 2026)
У статті досліджено сучасні маркетингові стратегії просування готельно-ресторанних підприємств у цифрову епоху. Проаналізовано трансформацію комунікаційних інструментів, що відбувається під впливом глобальної диджиталізації та змін у поведінці споживачів. Розкрито роль соціальних мереж, онлайн-платформ бронювання, контент-маркетингу, персоналізації та автоматизації маркетингових процесів. Визначено ключові тенденції цифрового маркетингу та перспективні напрями розвитку маркетингових стратегій у сфері гостинності. Сформульовано рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанних підприємств на основі інноваційних інструментів цифрового просування