УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОВИМИ КОМУНІКАЦІЯМИ ТУРИСТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ З УРАХУВАННЯМ ПОВЕДІНКИ ПОКОЛІННЯ Z У ЦИФРОВОМУ СЕРЕДОВИЩІ - Барвінок, Наталія; Барвінок, Максим (Економічні горизонти, 2026)
У статті досліджено управління маркетинговими комунікаціями туристичних підприємств з урахуванням впливу цифрових медіа на поведінку покоління Z. На основі теоретичного аналізу та анкетного опитування визначено ключові чинники прийняття рішень про подорожі, рівень довіри до інформаційних джерел і особливості сприйняття медіаконтенту. Запропоновано практичні рекомендації щодо адаптації комунікаційних стратегій туристичних підприємств у цифровому середовищі