АНАЛІЗ СУЧАСНИХ ТЕНДЕНЦІЇ ТОВАРООБОРОТУ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ - Гарматюк, Олена (Економічні горизонти, 2022)
Метою дослідження є аналіз сучасних тенденцій товарообороту фармацевтичної продукції. Для досягнення мети використовувалися методи емпіричного дослідження; методи теоретичного дослідження. У статті визначено, що фармацевтичний ринок України демонструє динамічний розвиток окремих його сегментів та засвідчує зростання попиту кінцевих споживачів на продукцію галузі. Проведено аналіз динаміки товарообороту фармацевтичної продукції. Встановлено тенденцію зростання оптового та роздрібного товарообороту фармацевтичної продукції протягом аналізованого періоду.