ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОВОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВ В ТУРИЗМІ: ІНВАРІАНТНИЙ ПІДХІД - Кузьмінов, Микола (Економічні горизонти, 2024)
Досліджено, що управління маркетинговою діяльністю туристичних підприємств вимагає постійного аналізу ринкових тенденцій, креативності в розробці стратегій і гнучкості у реагуванні на мінливі ринкові умови. Маркетинг і система маркетингу є такими основними явищами, що їх не можна розглядати як окрему функцію бізнесу. Досліджено, що успіх у бізнесі визначається не стільки продуктом, який він пропонує, скільки його споживачами. За всіма визначеннями ховаються три аспекти концепції маркетингу: активний аспект; аналітичний; ідеологічний аспект