ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМУ УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ З МЕТОЮ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ - Корнієнко, Тетяна (Економічні горизонти, 2024)
Статтю присвячено дослідженню підходів щодо формування механізму управління конкурентоспроможністю підприємств з метою забезпечення сталого розвитку. Окреслено основні чинники, що забезпечують формування ефективної конкурентоздатності в сучасних умовах, а також шляхи та методи підвищення конкурентоспроможності підприємств. Розглянуто ключові аспекти конкурентних переваг, враховуючи вплив внутрішніх та зовнішніх факторів. Запропоновано заходи, що спрямовані на підвищення рівня конкурентоспроможності та забезпечення сталого розвитку підприємств