РОЗВИТОК ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ В УКРАЇНІ ТА ЇЇ ВПЛИВ НА ЕКОНОМІКУ - Ігнатко, Марія; Ігнатко, Яна (Економічні горизонти, 2024)
Розвиток електронної комерції позитивно впливає на національну економіку, трансформуючи бізнес-процеси та споживацький досвід. eCommerce забезпечує зручний доступ до товарів і послуг з будь-якої точки світу, зменшуючи витрати і час на покупки, сприяє розширенню ринкових можливостей. Подальший її розвиток в Україні потребує адаптації до нових умов і технологічних інновацій, підвищення цифрової грамотності населення, підтримки малих і середніх підприємств