СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ТА МОЖЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ - Малярчук, Наталія (Економічні горизонти, 2024)
В сучасних умовах бізнесу HR-менеджмент стає надзвичайно важливим, адже він спрямований на оптимізацію витрат на персонал та досягнення високих результатів діяльності організації. У статті розглядаються основні тенденції та проблеми, з якими стикаються HR-менеджери в умовах сучасного бізнесу. Проаналізовано вплив діджиталізації, віддаленої роботи та змін корпоративної культури на функцію управління персоналом. Окремо висвітлюються питання підтримки добробуту співробітників, впровадження інноваційних технологій та розвитку талантів як ключових факторів успішного управління персоналом. Стаття також присвячена новим можливостям HR-менеджерів для створення ефективних стратегій управління людським капіталом у відповідь на сучасні виклики