РОЗКРИТТЯ ЗМІСТУ ЦИФРОВИХ БІЗНЕС-СТРАТЕГІЙ: АНАЛІЗ ДОСЛІДЖЕНЬ ЗА ОСТАННІ П’ЯТЬ РОКІВ - Сеньфен, Чжен (Економічні горизонти, 2024)
У статті здійснено комплексний бібліометричний аналіз публікацій з колекції Web of Science, що стосуються цифрових стратегій бізнесу за останні роки. Отримані дані вказують на зростаючий інтерес до цієї теми, поширення дослідницької співпраці та суттєву інтернаціоналізацію дослідницького середовища в цій сфері знань. Центральними темами сучасних досліджень щодо цифрових бізнес-стратегій є впровадження (результативність) бізнесу, визнання інноваційної сутності змін та необхідності інновацій, акцент на важливості маркетингу та можливості цифрової трансформації для малого та середнього бізнесу