ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ В УПРАВЛІННІ ПЕРСОНАЛОМ ЯК КАТАЛІЗАТОР РОЗВИТКУ СМАРТ-ЕКОНОМІКИ - Проданова, Лариса; Білик, Олександр; Недошовенко, Юлія (Економічні горизонти, 2024)
Метою статті визначено дослідження актуальних тенденцій застосування інноваційних підходів та впровадження новітніх технологій, методів, інструментів в управлінні HR-процесами в контексті формування smart-економіки. Визначено систему інноваційних засобів управління персоналом в таких функціональних сферах: підбір, відбір, адаптація персоналу, оцінювання та мотивація, навчання, розвиток та управління діловою кар’єрою. Обґрунтовано роль технологій smart-економіки та соціально-економічної цифровізації, перспективні напрями їх застосування в управлінні HR-процесами