ЗНАЧЕННЯ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ДОСЛІДЖЕННІ МАРКЕТИНГОВОГО СЕРЕДОВИЩА ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ - Барвінок, Наталія; Барвінок, Максим (Економічні горизонти, 2024)
У статті аналізуються сучасні інформаційні технології (ІТ) в дослідженні маркетингового середовища у сфері гостинності. Вони забезпечують підприємства інструментами для підвищення ефективності, персоналізації та адаптивності. Використання цифрових платформ, таких як соціальні медіа, CRM-системи, мобільні додатки, аналітика великих даних та штучний інтелект, сприяє створенню цільових кампаній, аналізу поведінки споживачів і вдосконаленню послуг. Інтегровані системи автоматизують бронювання, адаптують пропозиції до потреб клієнтів, а алгоритми даних прогнозують ринкові тенденції. Незважаючи на виклики, ІТ підвищують конкурентоспроможність підприємств