РЕАЛІЗАЦІЯ СТРАТЕГІЇ ПРОСУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ В УМОВАХ КОНКУРЕНЦІЇ - Брикова, Тетяна (Економічні горизонти, 2025)
В статі узагальнено загальні тренди просування готельно-ресторанних послуг в умовах конкуренції – визначено ключові риси, їх вплив на загальний розвиток закладу і налагодження стійкої взаємодії із споживачем. Проаналізовано дієві стратегії просування на прикладі лідерів українського і світового ринків, порівняно їх характерні ознаки, виокремлено особливі риси. Сформовано ефективну стратегію, визначено її ключову ідею із урахування високої конкурентної боротьби, узагальнено основні кроки реалізації і потенційні результати впровадження