МАРКЕТИНГОВІ АНТИКРИЗОВІ СТРАТЕГІЇ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ - Будзінський, Володимир (Економічні горизонти, 2026)
У статті аналізуються маркетингові антикризові стратегії як інструмент підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанних підприємств в умовах економічної та соціальної нестабільності. Обгрунтовано, що комплексне застосування цих стратегій дозволяє оптимізувати бізнес-процеси, підвищувати якість обслуговування, формувати додаткову цінність для клієнтів і зміцнювати позиції підприємства на ринку. Наведено структуровану таблицю, яка узагальнює напрями антикризового маркетингу та очікувані ефекти від їх застосування